Runderen te koop

Wilt u runderen kopen?

De verkoop van runderen aan melkboeren, rundveehouders, mesterijen en fokkerijen behoort tot mijn dagelijkse taken. Zonder afnemers van rundvee zou Veehandel Frank Moors niet kunnen bestaan. Daarom is elke klant belangrijk, of u nu een grote of kleine afnemer bent.

Wilt u één of meerdere runderen kopen of een hele veestapel vervangen?

Klik dan hier om mij direct te bellen en de mogelijkheden te bespreken!

Verkoop gebruiksvee

Verkoop fokvee

Verkoop mestvee

Verkoop jongvee

Verkoop slachtvee

Verkoop van runderen

Ik streef ernaar om langdurige werkrelaties met mijn klanten aan te gaan en doe mijn uiterste best om kwalitatief hoogwaardig rundvee te leveren. De aanvoer van de runderen moet soepel en probleemloos verlopen, zodat de klant zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Ik verkoop runderen die aan uw wensen voldoen

Om het juiste vee op de juiste plek te krijgen, houd ik voortdurend rekening met de wensen van de veehouders.  Dankzij het uitgebreide netwerk dat ik in de loop der jaren heb opgebouwd en de ruime voorraad runderen die ik beschikbaar heb, kan ik snel handelen wanneer u runderen wilt aanschaffen.

Kwalitatief goede runderen in alle rassen

Ik bied kwalitatief hoogwaardige runderen in diverse rassen aan, zoals Limousin, Fleckvieh, Simmentaler, Charolais of Angus. Ook sta ik voor u klaar als u uw bedrijf wilt uitbreiden, uw huidige veestapel wilt vernieuwen of een hogere gezondheidsstatus wilt bereiken. Als u op zoek bent naar statusvrije melkkoeien, bent u bij Veehandel Frank Moors aan het juiste adres.

  Betrouwbare leverancier voor rundvee

  Als uw rundveeleverancier kunt u het volgende van mij verwachten:

  • De kwaliteit van het rundvee voldoet aan uw wensen.
  • U betaalt een eerlijke prijs voor hoogwaardige runderen.
  • De levering van de runderen vindt plaats op de afgesproken datum en tijd.
  • Ik reageer snel als u mijn hulp nodig heeft, en ik ben flexibel wat betreft de afname.

   Verkoop slachtvee en rundvlees

   Ik verkoop mijn runderen ook aan slagerijen, grossiers en slachthuizen. Bent u eigenaar van een bedrijf in de vleesindustrie en op zoek naar een betrouwbare leverancier voor vleesvee, slachtvee of rundvlees? Ook dan kan Veehandel Frank Moors wellicht iets voor u betekenen, lees verder…

   Verkoop Limousin

   Verkoop Fleckvieh

   Verkoop Simmentaler

   Verkoop Charolais

   Verkoop Angus