Verkoop

Verkoop van runderen en rundvlees

De verkoop van runderen en rundvlees behoren tot mijn dagelijkse taak. Daarom ga ik graag een langdurige werkrelatie aan met mijn klanten. Ik doe mijn uiterste best om kwalitatief goed rundvee te leveren. De aanvoer van de runderen of het rundvlees dient soepel en prettig te verlopen zodat de klant hier geen omkijken naar heeft. Om het juiste vee op de juiste plek te krijgen houdt ik steeds weer opnieuw rekening met de wensen van de veehouders, slagers en slachterijen. Daarbij kun je denken aan het gewenste ras, de leeftijd van de koe of stier, of de classificatie via het SEUROP-schema.
Verkoop van runderen en rundvlees

Runderen in alle rassen en classificaties

Dankzij het uitgebreide netwerk dat ik inmiddels heb opgebouwd met de Veehandel en de mooie “voorraad” die ik heb aangelegd, is geen wens mij te gek op het gebied van runderen of rundvlees. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een bepaald ras zoals Limousin, Fleckvieh, Simmentaler, Charolais of Belgisch blauw? Of wil je het bedrijf uitbreiden, een hogere gezondheidsstatus creëren of je huidige veestapel vervangen? Misschien is de classificatie, gewichtsklasse of nationaliteit belangrijk voor je? Laat het mij weten! Mocht ik het gewenste rund of de gewenste runderen niet al in mijn bezit hebben dan ga ik graag voor je op zoek.

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor je vee of vlees en wil je weten of wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan Contact met mij op, ik kom graag langs om kennis te maken.

Levering volgens afspraak

Zonder afnemers van vee en vlees zou Veehandel Frank Moors niet bestaan. Daarom is voor mij iedere klant belangrijk of je nu een grote of kleine afnemer bent. Als je op zoek bent naar een leverancier voor je rundvee of rundvlees, dan kun je van mij verwachten dat:
  • De kwaliteit of classificatie van het vee of het vlees dat ik lever voldoet aan jouw wensen;
  • Je een eerlijke prijs betaald voor kwalitatief goed vee of vlees;
  • De levering van het vee of het vlees netjes en op tijd plaatsvindt;
  • Ik snel reageer indien je me nodig hebt en ik flexibel om kan gaan met afnames.
Verkoop van runderen en rundvlees

Ik kan veelal uit “voorraad” leveren:

  • Diverse runderrassen
  • Slacht rundvee / Rundvlees
  • Melkkoeien
  • Kalveren / kalfsvlees
  • Mestrunderen
  • Fokstieren