Runderen te koop

Rundvee voor vleesindustrie

Een bedrijf in de vleesindustrie is gebaat bij een constante levering van kwalitatief goed vleesvee of rundvlees. Veehandel Frank Moors levert aan diverse slachterijen, grossiers en slagerijen, rundvleesvee en rundvlees uit eigen stal en houdt daarbij rekening met de wensen van de inkoper.

Bent u op zoek naar een rundvlees leverancier voor uw slagerij, grossierderij of slachterij?

Klik dan hier om mij direct te bellen en de mogelijkheden te bespreken!

Verkoop rundvee

Verkoop vleesvee

Verkoop rundvlees

Verkoop half rund

Verkoop half kalf

Rundvee voor vleesindustrie

Als slager, grossier of eigenaar van een slachterij streeft u naar het leveren van de hoogste kwaliteit vleesproducten aan uw klanten. U zult het met mij eens zijn dat dit proces begint bij het selecteren van het juiste rundvee voor de slacht. Als rundveeleverancier begrijp ik dat het juiste rundvee niet alleen de smaak, maar ook de reputatie van uw bedrijf bepaalt. Daarom lever ik enkel runderen uit mijn eigen mesterij aan de slagers en grossiers die klant zijn bij Veehandel Frank Moors. Voor slachterijen zoek ik wekelijks het gewenste aantal runderen bij elkaar die voldoen aan de classificatie via het SEUROP-schema, een bepaalde gewichtsklasse, leeftijd of nationaliteit.

Gezondheid en welzijn van de runderen

Gezondheid staat voorop bij de selectie van het rundvee dat wordt geleverd aan slagerijen en grossiers. Ik geef de voorkeur aan vee dat goed wordt verzorgd, regelmatig wordt gecontroleerd door dierenartsen, en wordt gehouden in een schone en stressvrije omgeving. Gezond rundvee resulteert in gezond en smakelijk vlees.

Leeftijd en rastype

Gelukkig verschillen smaken, en de ene slager werkt liever met vlees van een Limousin of Angus, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een rund van een van de dikbilrassen. De leeftijd en het ras van het rund zijn essentieel voor de kwaliteit van het vlees. In mijn stal heb ik daarom een verscheidenheid aan hoogwaardige runderen die geschikt zijn voor vleesproductie en voldoen aan de wensen van mijn slagers en grossiers.

  Veevoeding en dieet

  Ik voer de runderen in mijn mesterij met hoogwaardig voedsel, zoals granen, aardappelen en gras. Daarnaast voer ik mijn runderen met kwaliteit brokken waar de nodige voedingsstoffen, mineralen en vitaminen in zijn verwerkt. Het dieet van een rund heeft namelijk een directe invloed op de smaak, malsheid en kleur van het vlees. Als slager of grossier heeft u hier baat bij, aangezien het vlees consistent dezelfde kleur en kwaliteit heeft, eigenschappen waar uw vaste klanten uw product om waarderen.

   Gewicht en marmering

   Het gewicht en de marmering van het vlees zijn van groot belang. Het ideale rund heeft een geschikt gewicht voor de beoogde snitten vlees. Marmering, de vetdooradering, draagt bij aan de smaak en malsheid van het vlees. Ik help u graag bij het vinden van rundvee met een goede balans tussen mager vlees en marmering, dat perfect past bij uw wensen.

   Veehandel Frank Moors voor grote en kleine afnemers

   Of u nu maandelijks een half kalf afneemt voor uw slagerij of een slachthuis runt waar wekelijks tientallen runderen moeten worden afgeleverd, voor mij is een klant een klant, en ik zal mijn uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen. Ik help u graag de aanvoer van rundvee en rundvlees te continueren en te laten verlopen aan de hand van vraag en aanbod. 

   Wat u kunt verwachten van mij als uw rundveeleverancier

   • De levering van het opgegeven aantal runderen op de afgesproken datum en tijd.
   • De levering van rundvee en rundvlees tegen marktprijzen of een vooraf afgesproken bedrag.
   • Mijn uiterste inzet om de gewenste vleeskwaliteit te waarborgen.
   • Het nakomen van mijn afspraken en volledige transparantie over de herkomst van het vee.
   • Streven naar een soepele en plezierige samenwerking.

   Verkoop aan slachterijen

   Verkoop aan grossiers

   Verkoop aan slagerijen

   Verkoop rundvee voor de slacht

   Verkoop slachtrunderen