Slachtvee verkopen

Uw slachtvee verkopen?

Bent u veehouder en overweegt u om een rund of een deel van uw veestapel te laten slachten? Of zoekt u een ervaren veehandelaar om u te helpen bij het organiseren van een noodslachting? Ik sta graag voor u klaar om het meest geschikte slachthuis te vinden, zodat u de hoogste prijs ontvangt voor uw runderen.

Bent u op zoek naar een rundveehandelaar die een eerlijke prijs biedt voor uw slachtvee? 

Klik dan hier om mij direct te bellen en de mogelijkheden te bespreken!

Slachtvee verkopen

Slachtrunderen verkopen

Slachtvee verkopen in de roes

Slachtvee verkopen per kilo

Afgemolken koeien verkopen

Inkoop en verkoop slachtvee

Naast mijn betrokkenheid in de handel van runderen gedurende hun leven, leg ik me ook toe op de aanvoer van rundvee voor diverse slachterijen en vleesverwerkingsbedrijven. Het scala aan runderrassen, kwalificaties en gewichten van deze slachtrunderen is uiteenlopend. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten onder andere het opkopen van melkkoeien die niet langer voldoen aan de eisen van melkveehouderijen. Bovendien neem ik de verantwoordelijkheid voor het transport naar het slachthuis. In situaties waarin een veehouder besluit om een rund of meerdere runderen te laten slachten, ongeacht de reden, fungeer ik als tussenpersoon tussen de boer en het slachthuis. Soms ontvang ik ook dringende verzoeken voor noodslachtingen, waarbij een koe onmiddellijk geslacht moet worden, bijvoorbeeld vanwege een gebroken poot.

SEUROP Classificatie

Na het slachten worden alle karkassen ingedeeld volgens het SEUROP klassement. Onafhankelijke deskundigen voeren deze classificaties uit, waarbij de overheid elke week steekproeven uitvoert ter controle. De meeste veehouders waarmee ik werk, hebben doorgaans weinig betrokkenheid bij deze classificatie. Meestal koop ik runderen in op basis van prijs per kilo of in de roes. Toch komt het soms voor dat een veehouder zijn koe wil laten classificeren volgens het SEUROP-schema, waarbij de kwaliteitsklasse en het gewicht de basis vormen voor de vergoeding aan de rundveehouder.

Samenwerking met verschillende vleesbedrijven

Ik werk samen met verschillende gerenommeerde slachterijen, slagerijen en grossiers in de vee- en vleesindustrie. Elk vleesbedrijf heeft zijn eigen specialiteiten en specifieke eisen als het gaat om rassen en kwaliteit. Mijn taak is om het juiste rundvee te leveren zodat het vleesbedrijf de kwaliteit vlees ontvangt waar ze het beste mee kunnen werken. Daarnaast pleit ik voor u als veehouder voor een eerlijke prijs voor het slachtvee dat u aan mij verkoopt.

  Slachtvee nodig voor uw slagerij, grossierderij of slachterij?

  Het juiste slachtvee bepaalt niet enkel de smaak, maar vormt ook de reputatie voor uw bedrijf. Bent u slager, grossier of rundvee inkoper voor een slachterij en zoekt u een slachtvee leverancier? Lees verder…

   Eerlijke prijs voor slachtvee

   Opkoper voor melkkoeien

   Rund naar slachthuis

   Runderen laten slachten

   Handel in slachtvee