Kalveren verkopen

Handel in kalveren

De inkoop en verkoop van kalveren van alle rassen en kwaliteiten behoort ook tot de diensten van Veehandel Frank Moors. Wekelijks koop ik kalveren op bij melkveehouders, en bovendien worden er in mijn eigen fokkerij prachtige dikbilkalfjes geboren, die ik eveneens verkoop.

Wilt u kalveren verkopen of juist een kalf kopen?

Klik dan hier om mij direct te bellen en de mogelijkheden te bespreken!

Kalf kopen

Vleeskalveren

Vaarskalveren

Nuka's

Startkalveren

Inkoop en verkoop van nuka’s

Ik koop nuka’s bij diverse melkveebedrijven en breng de kalveren naar een verzamelplaats. Vanaf hier worden de kalveren verdeeld over verschillende mesterijen, opfokcentra en kalverhouders.

Inkoop en verkoop van Dikbil kalfjes

In mijn eigen fokkerij worden hoofdzakelijk dikbilkalveren geboren, maar soms ook andere luxe vleesras kalveren. Mijn eigen kalfjes verkoop ik aan hobbyboeren en kleinschalige mesterijen die niet de faciliteiten of wens hebben om pasgeboren kalveren te verzorgen tijdens de periode dat ze nog melk drinken.

Wilt u kalveren verkopen of een kalf kopen?

Vanuit mijn eigen mesterij verkoop ik prachtige vleeskalveren, maar mocht het ras dat u zoekt daar niet bij zitten, dan ga ik graag voor u op zoek in mijn klantenkring. Bent u een melkveehouder en wilt u de kalfjes verkopen en daar een eerlijke prijs voor krijgen? Neem dan contact op met Veehandel Frank  Moors om de mogelijkheden te bespreken.

    Kalveren verkopen

    Dikbil kalf

    Vette kalveren

    Kalfje kopen

    Kalveren voor opfokcentra