Wilt u runderen verkopen?

Wilt u runderen verkopen?

Ik kom persoonlijk bij u langs om te bepalen wat de beste oplossing is voor de runderen die u wilt verkopen. Samen komen we een prijs overeen, dit kan per stuk of per kilo zijn. Ook bespreken we direct hoe en wanneer de runderen uw veebedrijf verlaten. Ik sta bekend als een snelle betaler; indien gewenst, staat het afgesproken bedrag dezelfde dag nog op uw rekening.

Heeft u één of meerdere runderen die u wilt verkopen?

Klik dan hier om mij direct te bellen en de mogelijkheden te bespreken!

Inkoop gebruiksvee

Inkoop fokvee

Inkoop mestvee

Inkoop vleesvee

Inkoop jongvee

Inkoop van runderen

Als veehandelaar ben ik op zoek naar diverse soorten runderen, zowel voor slacht als andere doeleinden. Ik kan het rund bijvoorbeeld mesten in mijn eigen mesterij, inzetten voor een fokprogramma, of plaatsen bij andere veehouderijen. Mijn verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat elk rund de juiste bestemming vindt. Daarom onderhoud ik nauwe relaties met rundveehouders, hobbyboeren, mesterijen, fokkerijen, slachterijen en andere veehandelaren. Ik treed op als bemiddelaar tussen boeren, regel het vervoer naar het geschikte slachthuis en taxeer complete veestapels bij bedrijfsbeëindiging.

Persoonlijk contact bij het inkopen van runderen

Niet alleen leuk maar ook erg belangrijk vind ik het contact met mijn klanten bij de inkoop van runderen. Daarom kies ik ervoor om zo veel mogelijk adressen zelf te bezoeken. Dagelijks rij ik de routes langs mijn vaste klanten, maak een praatje over koetjes en kalfjes en koop runderen in. Als er spoed is, volstaat een telefoontje van de veehouder om mijn route aan te passen, bijvoorbeeld bij een noodslachting.

Op zoek naar betrouwbare relaties

Als eigenaar van Veehandel Frank Moors ben ik steeds op zoek naar veehouders waar ik een goede zakelijke relatie mee kan opbouwen. Als klant kunt u op het volgende rekenen als u zaken doet met mij:

 • Snelle reactie en actie wanneer nodig.
 • Eerlijke prijzen voor de runderen die aan mij verkocht worden.
 • Gezamenlijke beslissingen over de wijze van aankoop, in de roes of per kilo.
 • Een snelle financiële afwikkeling na het sluiten van een deal.
 • Goede afspraken over de ophaaltijden en -data voor de runderen.

Runderen te koop gevraagd

Ik koop verschillende rassen runderen in, waaronder de bekende Holstein Friesian melkkoeien, maar ook diverse Dikbil rassen. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar: 

 • Slachtvee (koeien en stieren)
 • Gebruiksvee (melkvee en vleesvee)
 • Afgemolken koeien
 • Fokvee
 • Weidevee
 • Jongvee
 • Dragende vaarzen
 • Afgekalfde vaarzen
 • Koeien om af te mesten
 • Vleesvee
 • Nuka’s
 • Startkalveren
 • Slachtrijpe kalveren (wit- en rosé vleeskalveren)
 • Complete veebeslagen

Waarom uw runderen verkopen?

Het verkopen van runderen kan om verschillende redenen aantrekkelijk zijn voor u als veehouder of eigenaar van een veestapel. Deze beslissing kan strategisch zijn en op verschillende factoren gebaseerd zijn, waaronder economische, logistieke en bedrijfsgerelateerde overwegingen.

Inkoop complete veebeslagen

Inkoop Holstein Friesian melkkoeien

Inkoop Belgisch blauw

Inkoop Verbeterd Roodbont

Inkoop Blonde d'Aquitaine