Inkoop

Persoonlijk contact bij de Inkoop van Runderen

Niet alleen leuk maar ook erg belangrijk vind ik het contact met mijn klanten bij de inkoop van runderen. Daarom kies ik ervoor om zoveel mogelijk adressen zelf te bezoeken. Dagelijks rij ik de routes langs mijn vaste klanten, maak een praatje over koetjes en kalfjes en koop runderen in. Mocht er de nodige haast zijn, dan krijg ik meestal een telefoontje van de veehouder en gooi ik mijn route om. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een Noodslachting.
inkoop van runderen

Inkoop runderen voor verschillende bestemmingen

Veehandel Frank Moors houdt zich bezig met de aankoop van alle rassen en kruisingen runderen. Mijn taak is dat ieder rund op de juiste bestemming komt. Daarvoor onderhoudt ik goede contacten met rundveehouders, hobbyboeren, mesterijen, fokkerijen, slachterijen en andere veehandelaren. Ik bemiddel bijvoorbeeld tussen de boeren, regel het vervoer naar het juiste slachthuis en taxeer gehele veebeslagen na een bedrijfsbeëindiging.

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een betrouwbare veehandelaar, wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen en ontvang je graag een eerlijke prijs voor je runderen? Neem Contact met mij op en ik kom graag bij je langs om kennis te maken.

Betrouwbare relaties

Als eigenaar van Veehandel Frank Moors ben ik steeds op zoek naar veehouders waar ik een goede zakelijke relatie mee kan opbouwen, je kunt van mij verwachten dat:
 • Als je me nodig hebt, ik snel reageer en actie onderneem;
 • Je een eerlijke prijs krijgt voor de runderen die je verkoopt aan mij;
 • We samen bekijken of de runderen ingekocht worden in de roes of per kilo;
 • Er een snelle financiële afwikkeling plaatsvindt na het sluiten van een deal;
 • We samen bepalen wanneer en op welk tijdstip de runderen worden opgehaald.

Ik ben altijd op zoek naar:

 • Slachtvee (koeien en stieren)
 • Gebruiksvee (melkvee en vleesvee)
 • Fokvee
 • Weidevee
 • Jongvee
 • Dragende vaarzen
 • Afgekalfde vaarzen
 • Koeien om af te mesten
 • Luxe Dikbil Vleesvee
 • Nuka’s
 • Startkalveren
 • Slachtrijpe kalveren (wit- en rosé vleeskalveren)
 • Complete veebeslagen
 • inkoop van runderen