Taxatie rundvee

Afgemmolken koeien verkopen of vervangen

Als veehandelaar onderneem ik verschillende stappen wanneer u als melkboer aangeeft afgemolken koeien te hebben. We onderhandelen over de prijs en bij een overeenstemming koop ik de runderen van u. Vervolgens regel ik alle bijkomende zaken, van transport tot het eventueel aanvoeren van productieve melkvaarsen.

Wilt u afgemolken koeien verkopen of vervangen?

Klik dan hier om mij direct te bellen en de mogelijkheden te bespreken!

Afgemolken koeien verkopen

Afgemolken koeien vervangen

Productieve melkvaarsen kopen

Transport afgemolken koeien

Koeien voor melkveebedrijf

Uw afgemolken koeien verkopen of vervangen?

Als de koop gesloten is, zal ik verantwoordelijkheid nemen voor het transport van de afgemolken koeien van de melkboerderij naar de volgende bestemming. Dit gaat volgens de wettelijke regels met de juiste documentatie en voorschriften. De melkkoeien worden direct naar het slachthuis vervoerd of ondergebracht bij een veebedrijf.

Gratis advies over marktprijzen en het optimaliseren van uw veestapel

Als veehandelaar heb ik inzicht in de huidige marktomstandigheden en prijzen voor vee. Bij interesse kan ik u informeren over de marktsituatie en de beste tijd voor de verkoop van koeien. Daarnaast is advies over het optimaliseren van de veestapel, inclusief suggesties voor de aankoop van nieuwe koeien of het verbeteren van de genetica van uw veestapel gratis. Ik kan u ook helpen wanneer uw melkbedrijf status vrij is en u statusvrije melkkoeien zoekt en natuurlijk sta ik ook voor u klaar als een koe onverhoopt letsel heeft opgelopen en er een noodslachting dient plaats te vinden.

 

    Afgemolken koeien naar slachthuis

    Statusvrije melkvaarsen

    Statusvrij rundvee

    Optimaliseren van veestapel

    Genetica van veestapel